tisdag 29 juni 2010

Sommar, sol och semester!

I helgen har det inte blivit någon träning, fröken C har fnattat runt i full fart på gräsmattan och jagat sin tross! Bävern har försvunnit så den fick vi inte se men även fåglar och myror är intressanta för en liten tibbe. Carla mådde gott hela helgen men tyckte att vädret var väl bråkigt och högljutt när det åskade, hon försökte styra upp det genom att skälla lite. Åskan svarade dock tillbaka så då tyckte hon att det var nog tryggast att krypa ner under täcket hos matte till det slutade.
Det är härligt med sol och värme men jobbigt för pälsbärande vänner. Tibben ligger helst och spanar från balkongdörren och gör sitt bästa för att bli av med varma pälsen, den lossnar i stora tussar. Otroligt att det kan få plats så mycket på en så liten kropp!
Kanske har jag snart en tibetansk nakenhund?
Beroende på temperatur ikväll kanske det blir ett litet träningspass med rallymoment, är det för varmt så får vi hitta på någon hjärngympa i stället.

" jag tror att vi dras till hundar därför att de är de ohämmade varelser vi skulle kunna vara om vi inte vore säkra på att vi visste bättre"
(George Bird Evans)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar