lördag 30 juli 2011


Tibben har fått ordning på tillvaron igen och har hittat tillbaka till favoritplatserna:)
Nya fodret fungerar bra och hon verkar mätt och nöjd igen. Skönt att kunna stöka på i köket själv utan att hon kommer och ser hungrig ut. Hullet är också bättre nu. Hoppas att det håller i sig. Igår hittade vi en skuggig och skön plats för lite rallyövningar, ett godissök och lite fredagsmys hann vi också med. Vips hade vi varit ute i en timme fast vi inte gått speciellt långt.
Ett riktigt supermöte med en annan hund fick vi också till, trots att den andra hunden var rätt ostyrig (snäll men ingen koll). Carla frågade mig snällt om lov innan hon hälsade. Med andra ord är det bättre ordning och hyfs på Carla än på den andra hundens matte som alltid släpper fram sin hund utan att fråga även om hon skulle befinna sig på andra sidan vägen. Hon hör till den sortens hundägare som tror att hon är elak med sin hund om han inte får hälsa varje gång.
Nu är matten en väldigt trevlig människa så det är ingen större idé att bli irriterad, däremot blir det extra viktigt att se till att C sköter sig. Det kan vara bra för det mötande ekipaget att få se.
På måndag börjar vi jobba igen men det blir en kort vecka eftersom vi ju ska på kurs fre-sön.
Skönt med en lugn start efter semestern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar