fredag 7 juni 2013

En höjdare!

Igår hade vi en riktigt bra dag, tibben och jag. Vi åkte först till varghundsväninnan för promenad och lunch. Där fick prinsessan Carla prova på att bada i bäcken. Bada är nog en lätt överdrift för med skräckblandad förtjusning vågade hon efter lååååång betänktetid blöta ena tassen.
Nånting att öva på. Bäst blir det om hon får klura själv en stund och sen få lagom med uppmuntran och support. Kor hann vi också med att titta på, korna tittade lika mycket tillbaka.
En trevlig lunchpaus på verandan hann vi med innan det var dags att göra  oss i ordning inför kvällens träff med Järngänget. Dags för en riktig höjdpunkt denna gång- viltspår!
Alla spårar på sin nivå och C fick en liten utmaning med ett något längre spår än tidigare och dessutom med vinkel. Fröken slog på näsan redan när vi passerade påsen med klövar och meddelade att hon visste vad hon skulle göra. Hon jobbade fint i spåret även om hon ringade och vände ibland. Jag är imponerad över uthålligheten för även om hon tappade bort sig så löste hon problemet och kom rätt igen.
Grillning och trevligt sällskap i vanlig ordning!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar