söndag 10 mars 2013

Härliga helg!

Igår hade vi förmånen att få följa med Varghundsväninnan och tjocka släkten till Leringen för en "friluftsdag". Lite tveksamt kändes det när termometern visade - 18 på morgonen. Vi byltade på oss ordentligt med kläder och packade ryggsäcken ändå och åkte till Varghundsväninnan.
Lite fundersam blev tibben när vi packade in oss i Raven och for vidare, långt bort :)
En massa människor var det där också när vi kom fram. Spännande värre för liten tibbefröken som något förvånat höjde på ögonbrynen när matte försvann på skoter. Vilken tur att vv lånade ut husse för promenaden fram till stugan. Skönt ändå att hitta igen matte och få komma upp i famnen och värma tassar. I som frös om tårna tyckte kanhända att det var lite orättvist att inte hon också fick komma upp i famnen ;)

Coolaste hårdrocksbruden höjde däremot inte på ögonbrynen när hon senare fick åka skoter med matte o varghundshussen. Tvärtom tyckte hon nog att det var lite kul :).
Temperaturen var något snällare och vi fick en trivsam promenad på ett fint och ostört skoterspår.
Flickorna sov sött i bilen vid fika pausen och det var nog skönt för dem att få upp lite värme också.
En hel dag ute med trevligt sällskap tillsammans med hundarna är något av det bästa man kan hitta på. Det blev en tidig kväll igår och idag snoozar prinsessan i solfläckarna inne. Själv njuter jag av en ny bok, om hundar och en bokhandel. Kan det bli bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar