fredag 13 maj 2011

Pastejträd!!!


Dom växer på Norra Berget minsann ;) En mycket förtjust tibbe fick söka leverpastej i träd. Mycket bättre med smarrig pastej som kan slickas bort än tråkiga godisbitar som sitter fast. Återstår bara för prinsessan att lista ut var man kan inhandla detta fantastiska träd och sen övertala "morfar" att plantera ett dylikt på tomten i stugan...

Igår var vi på sk Aktiv promenad på norra berget, 5 vovvar i olika storlekar med tillhörande mattar. Hundarna får träna på att gå tillsammans på ett städat sätt och vi får jobba aktivt med olika övningar som följa john (första ekipaget gör en övning el trix som övriga också ska göra efter egen förmåga och man turas om att vara först) Godisträd och sökruta. Dessutom ingår koppelträning. Ny fröken denna gång, otroligt duktig med bra upplägg, bra genomgång av övningar och dessutom bra blick och känsla för hundarna tycker jag, kul!

Efter avslutad promenad bjöd snälla väninnan Imra på varm choklad och ostmackor, naturligtvis blir det inget äkta norra-fika utan ballerina, självklart var paketet med!
Härligt med såna vänner :)
Innan vi åkte hem passade vi på att ta en titt på repetitionerna av Robin Hood. Nostalgi!

1 kommentar:

  1. Vad trevligt man kan ha det tillsammans med sina hundar och vänner!

    SvaraRadera