måndag 15 november 2010

Träningsdags igen!


Löpet är nästan över så nu kan vi äntligen börja träna igen. Tibben var ordentligt på hugget när det var dags att åka till Fröken L. Fröken I verkade också vara i form, hon bockade av glädje när och fick träffa sin lilla väninna. Lattjolajban- väskan var packad med extra mycket skojiga saker och spelade glatt likt en speldosa. Orsaken till konserten heter Rally och är Carlas nya kompis. Den kan man både dra i ett snöre och spela på.
Prinsessan var riktigt på idag så vi började lära in att stänga dörrar. Steg ett var att sätta en post-it på dörren som target. Till att börja klickade jag för att hon nuddade dörren överhuvud taget. Sen höll jag inne klicket för att få fram tassarna i stället vilket inte är så svårt då hon gärna tar till dem i alla lägen. Klurigt blev det när vi tog bort lappen, inte så populärt hos lilla fröken så det fick vi lösa genom att göra lappen mindre och mindre. Efter ett lyckat försök så tog vi en liten vilopaus och efter den så hade poletten trillat ner, bara att jobba vidare med alla möjliga dörrar!

Idén med Rally är att Carla ska kunna gå en liten promenad med den. Det fungerade också bra och hon tyckte nog att det var ganska skoj. Senare ska vi också testa att trycka på knapparna med nos eller tass.
En liten sväng med fotbollen blev det också, skoj tycker matte!
Har åkt expresshiss upp ur svackan idag, härligt med arbetsglada vovvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar