lördag 27 november 2010

Säsongsbyte!

(från Carlas första vinter)

Fröken Carla verkar för tillfället tycka att nyttohundsarbetet är roligast! Rallyträningen föll inte prinsessan på läppen, (men den tjuriga undre syntes väl!) det är inte så kul inomhus nämligen. Si så där första två banorna men på nummer tre var det totalvägran och avvikande åt andra hållet!
Positivt var i alla fall att hon var väldigt rak och fin i sina sittanden. Kom i håg till nästa gång: Mer fartfyllda skyltar i början och inte så mycket sitt- det blir för hög tråkfaktor. I vilket fall så kan man inte göra så mycket mer än att skratta när hon går sin egen väg precis som en tibbe ska göra!
Hemma jobbar vi på med att stänga dörrar, intresset har varit lite svalt även där men det beror nog mest på en inlärningsplatå, oftast beror det på att jag blir kvar lite för länge utan att höja kraven. Det är dock en hårfin avvägning. Att riva byggklossar är annars en favoritsysselsättning och det är skoj att plocka ihop dem också. Nytt för dagen är att jag har börjat lära henne namn på de nyinköpta fingerdockorna, vi har såklart börjat med lejonet och min lilla lejonflicka lärde sig ganska omgående så där kan vi snart gå vidare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar