tisdag 23 november 2010

Bästa stället att hitta leksaker....


till små prinsessor som avskyr pipdjur, är leksaksavdelningen (för barn) på ikea. En massa skoj kan man hitta till små vovvar, man kan också skylla på dem om man hittar nåt man gärna vill ha själv.
Favoritleken just nu är att rasera torn av byggklossar som hon sen plockar i hop, så småningom ska de staplas i varandra i rätt ordning också. Ett gäng fingerdockor inhandlades också som C ska lära sig namnen på - en utveckling av fingerramsan som hon lärt sig tidigare.

Att stänga dörrar går det lite trögt med just nu men det brukar kunna bli lite ketchupeffekt när vi lär in nya saker så det lossnar förhoppningsvis snart.

Superhjältehunden som varnade för snubbeltråden häromkvällen höll utkik på samma ställe igår för säkerhets skull. Smart tycker jag! Men igår var det säkert att ta sig fram.
Carla är såklart mycket nöjd med all snö och plumsar gärna i snö eller klättrar på snövallar och högar som också utgör utmärkta meditationsplatser, det är mer än en människa som drar på munnen när de passerar mig som står och väntar på en tibbe med blicken långt i fjärran...

3 kommentarer:

  1. Ikeas smånallar är Smillas favoriter. Hon brukar vara försiktig med en ny under en tid för att sen få ett" anfall" och "döda" den så att innehållet yr. Just nu är hon utan så det får bli ett besök där snart.

    SvaraRadera
  2. Själv köpte jag en Bulldog, lika stor som Carla mest för att jag tyckte den var söt men C har bjudit honom på tuggben:)

    SvaraRadera
  3. Vilken jättefin bild på Sessan!

    SvaraRadera