fredag 30 juli 2010

Jobb, jobb och jobb...


säger tibben som blivit mer och mer morgontrött för varje dag den här veckan. Hon verkar tycka att det är heeelt onödigt att kliva upp och åka till jobbet. Jag erkänner att det inte är så lätt att kliva upp när Carla kryper ner i sängen och vill mysa extra länge.

Den sista tiden har vi inte tränat speciellt mycket förutom vardagliga saker på promenad.
Prinsessan håller på att byta päls vilket verkar ta lite på krafterna, inte konstigt kanske när man tänker på att de faktiskt tappar såna mängder och det dessutom skall växa ut nytt!
Väntar mig nästan att snabeldraken nedkommer med minst 4 valpar med tanke på mängden päls som den inmundigat senaste veckorna;). Läge för en paus alltså.

Jag tycker att det är viktigt att låta hunden få "gå på bete" ibland också, lite längre vila gör nog bara gott! Det kan vara nog så fantastiskt att bara iaktta sin hund när den i djup koncentration tuggar på ett ben. Det är inte nödvändigt att vara superaktiv jämt.

Roligaste sysselsättningen utöver ben är dragkamp och brottning med matte, övningar som sker mest varje kväll om hon får som hon vill. Ibland är det skönt att inte vara så seriös utan bara ha kravlöst skoj, kul också att lilla fröken blivit lite "tuffare" fysiskt. Vi har minst lika roligt båda två:)

Nästa vecka ser vi fram emot besök av "kusinerna" från Götet:)

3 kommentarer:

  1. Hoppas ni kan ha sovmorgon ett par dagar nu :)

    SvaraRadera
  2. Ja, hoppas det. Extra gott med gosig tibbe när kroppen värker. Då känns det genast mycket bättre:)

    SvaraRadera