onsdag 13 april 2011

Ingen scenskräck!


Varken tibben eller jag drabbades av scenskräck när Djurkliniken firade 10-års jubileum.
Viss tvekan fanns hos lilla prinsessan som verkade anse att det var alldeles tillräckligt att hon hedrade tillställningen med sin fantastiska uppenbarelse och därmed tyckte att publiken borde applådera genast ;) Det blev i alla fall två bra rally- rundor trots mycket störningar som många människor och hundar. I måndags var det dags för träning igen och tjurig tibbe tittade fram igen. Hon testade om hon kanske kunde lura matte att plocka fram godis om hon tjurade lite extra. Det genomskådade vi rätt raskt så godis serverades bara efter rundan.
Otäcka gunghästen ställde till det i ligg-momentet men när C fick ligga så att hon hade uppsikt över den (man vet ju aldrig om den kommer galopperande och biter små vovvar i rumpan) så gick det bättre. Fjärde rundan var förvånande nog den bästa, kanske för att matte var mer bestämd (läs: tjurig)

Igår provades en "ny" strategi för att få upp tempot och reaktionsförmågan. Lite tanke från häst-tiden: Tempoväxlingar, snabba vändningar och olika övningar i rask följd.
Carla såg något häpen ut men hakade tämligen entusiastiskt på.
Det blev ett ganska ordentligt fyspass för matte också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar