lördag 19 januari 2013


Äntligen en något behagligare temperatur. Den nya varma jackan och Carlas tossor har i alla fall kommit till användning de senaste dagarna. Än så länge är hon inte helt nöjd med beklädda tassar men det går framåt. Häromkvällen kom hon på att det var lättare att gå i dom om matte höll en hand på lilla tibbekroppen. Denna manöver hade varit betydligt enklare om lilla fröken hade varit av varghundsstorlek...
Undrar vad grannarna tänkte när dom såg oss gå förbi?! Närmast ett under att jag inte fick ryggskott av den något ansträngande kroppsställningen ;). När hon väl har kommit igång förvandlas promenaden till rena säpojoggen så då gäller det att hänga med.
Tyvärr tror jag att C har fått känning av blåskatarr igen, hon kissade väldigt mörkt i morse ev. blodblandat. Ger tranbär och ser om det blir bättre annars blir det samtal till veterinären på måndag.
Pigg i glad som vanligt och aptiten är det inget fel på heller.
Inte otroligt att hon blivit kall med tanke på kylan de senaste dagarna.

2 kommentarer:

  1. Den lilla sötnosen, hoppas att det går över till måndag! Den här kylan är jobbig både för små hundar och andra.

    SvaraRadera
  2. Det verkar inte vara nåt bekymmer nu, lutar åt att det kan vara nåt hon ätit som gett färgen. Ev det nya godiset. Fortsätter med tranbär o täcke ändå eftersom hon är känslig.
    Pigg o glad som ett popcorn är hon i alla fall!

    SvaraRadera