lördag 10 december 2011

Vi har haft fint besök!

I torsdags var varghundsväninnan med sin matte på besök hos oss. En mycket stolt och nöjd Carla visade fröken Imra runt grannskapet. Härligt väder och lite månsken gjorde att vi kunde ta vägen över kullarna. Imra fick ett glädjefnatt och bockade runt som en tok. C var på jobbhumör och avverkade rallyövningar i flygande fläng, ibland alla på en gång! Bra tyckte hon i alla fall att hon var :)
När I bockat ifrån sig det värsta blev det lite arbete även för henne. Vi mötte även en setter som av den storögda minen att döma aldrig sett en varghund :) Ett mycket bra möte blev det i alla fall.
Igår tyckte dock inte prinsessan att det var lika kul att gå ut, hon blängde surt på mig och önskade nog att hon hade haft längre ben. I morse kom vi halvvägs men fick vända pga blank-is. Dags att plocka fram mina ice-bugs...
Idag tar vi en vilodag och myser i soffan, kanske blir det några avsnitt av "Vita huset" eller så blir det fler sidor av "Faust".
Lite glest mellan inläggen har det blivit, jag har nämligen en ond axel som blir sämre av för mycket tid vid datorn så jag får begränsa lite. Hoppas på att behandlingen kommer att hjälpa så att det blir bättre snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar