fredag 31 december 2010

Gott nytt år!


Önskar vi, firar gör vi tillsammans med vänner som bor långt från smällare och raketer. Visserligen är lilla fröken inte skotträdd men det är ändå skönt att slippa eländet!

En lång sovmorgon blev det för oss idag innan en "morgonpromenad" i det sköna vädret.
Tibben är väldigt lycklig över att slippa kylan och skuttar glatt upp och ner i snöhögarna.
Hon vill inte gärna vara inne så det får bli en ordentlig promenad om en stund.
Ett riktigt bra hundmöte hade vi häromdagen med den schäfer som attackerade henne för nåt år sedan. Visserligen på rejält avstånd men det blev otroligt bra för båda hundarna, det är så kul att se förändringen hos schäfern.
Så här på vintern funkar en leopardmönstrad fleecevante utmärkt som belöning, kampa är kul tycker C. Nämnda vante gjorde nytta i morse också när vi mötte en ridgeback, lilla C släpper den andra hunden fort och väntar på vanten i stället!

2 kommentarer:

  1. Gott Nytt År till er båda! Se upp lite med schäfrar och lilltösen, det är fina hundar men med erfarenhet så har jag förstått att de kan vara skarpa. Smilla var nära att stryka med för ett par år sedan. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag litar inte heller på schäfrar men det känns ändå bra att det funkade så pass denna gång eftersom hon varit så rädd tidigare, skulle dock inte låta henne hälsa.

    SvaraRadera