söndag 27 februari 2011

Snyggaste tibben!

(hojtande tibbe)
(Dagens resultat)

Idag har vi varit på utställning. Tibben nybadad och fin även om största delen av pälsen har matat snabeldraken. Hårtorken föll ihop av utmattning när jag skulle blåsa henne torr efter badet, vi har inte hört av den stackaren sedan dess så jag får nog införskaffa en ny. Hon må vara liten men även efter pälsfällning finns en del att blåsa torrt.
Fröken Carla övervakade packningen av lattjo-lajbanväskan under glada tillrop och än mer blev det när "morfar" kom för att hämta oss så det tog en stund innan hon samlat sig så pass att vi kom iväg. Väl på plats talar hon om att hon finns "in the building" men sen är hon tämligen sansar och sover gott om hon inte är i ringen. Både Prinsessan och handler skötte sig med den äran och Carla blev Bäst i Rasen med fin kritik samt charmade små tibbegossar.
På väg hem passade vi på att köpa hundmat och lilla fröken överraskade med att tala om att mobilen ringde medan vi var på Arken, inte så lätt i en miljö med mycket störningar! För en gångs skull hade jag nytta av en telefonförsäljare ;)
Det blev en lång dag men vi är nöjda, tibben ville dock inte vara med på bild med sina rosetter, det var inte lönt att störa skönhetssömnen.

3 kommentarer:

  1. Men grattis, så superroligt!! Visste man väl att hon var fin men bra att domarna också tyckte det :)

    SvaraRadera
  2. Ibland överensstämmer in- och utsida särskilt bra :-)

    SvaraRadera