söndag 12 april 2015

Valpshow 2015

Reidun i ringen
Carla på åskådarplats
Syskonkärlek
En helt underbar trio med välförtjänt BIS i uppfödargrupp
Igår var det så dags för Reiduns andra utställning. Denna gång med Västernorrlands kennelklubb som arrangör, i deras fina lokal Klass Arena. Extra spännande denna gång då Bodel och en del av Reiduns kullsyskon var med. Tyvärr hade ena brorsan fått förhinder men Renata och Runar (Ozzy) var på plats. 70 valpar fördelat på 36 raser uppdelade i klasserna 4-6 mån, 6-9 mån 9-12 mån var anmälda så Domare Eva Widstrand hade ett digert jobb. Hon tog god tid på sig med varje valp vilket jag tycker är jättebra. Det är otroligt viktigt att första utställningarna blir en positiv upplevelse för både valp och handler. Ett fantastiskt prisbord hade arrangörerna också fått ihop!
Efter en lång väntan blev det så äntligen vår tur. Reidun fick fin kritik och HP men hade nog fått vänta lite för länge och dessutom hittat en fläck inne i ringen så tyvärr dalade svansen lite i stående.
Hon fick se sig slagen av syster Renata som också tog hem BIR samt en 3:e plac i BIS.
Brorsan Ozzy fick med sig ett HP och BIM hem.
Carla fick hänga med som supporter eftersom jag inte ville lämna henne ensam alltför länge då hon tyvärr har åkt på UVI ingen. Efter några dagars medicinering verkar dock infektionen ha gett med sig och idag är hon ytterst tveksam till om det är nödvändigt att gå ut överhuvudtaget i detta trista väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar